​Eksisteret siden 1954

deal

Håndterer ALT vvs-arbejde​

like

Døgnservice​

clock

VVS Døgnvagt i Storkøbenhavn

Knud Olsen VVS A/S har VVS døgnvagt hele Storkøbenhavn, deriblandt Herlev, Ballerup og Skovlunde, og det kan være alle former for VVS-arbejde. Vi tilbyder VVS døgnvagt for private, virksomheder og boligselskaber.

VVS døgnvagt kan både være små og store problemer, men handler om at udbedre et problem, der gør, at man ikke kan fungere. 

Ofte kan en dryppende vandhane vente, men såfremt den løber voldsomt, kan det blive nødvendigt med akut hjælp, især hvis du ikke selv kan slukke for den et andet sted. Det kan være, at vi må installere et nyt armatur.

Problemer med rør og varme kan kræve VVS døgnvagt

​Akutte problemer, der kræver vores VVS døgnvagt, kan være tilstoppede toiletter, stoppede afløb og især brud på varme- eller vandrør. 

Det kan også være, at din varmeinstallation ikke virker. Og i en stor børnefamilie kan det være problematisk, hvis din varmtvandsbeholder står af fredag aften.

Du bestemmer og beslutter naturligvis selv, om du ønsker at benytte vores døgnservice /vagt, men hvis du bor i en boligforening, kan der være retningslinjer for, hvornår der må tilkaldes en VVS-installatør, hvis du ikke selv vil betale.

Du kan også benytte vores VVS døgnvagt ved forsikringsskader

​Vi hjælper også ved forsikringsskader, men du skal være opmærksom på, om du kan få refunderet dine meromkostninger ved at benytte vores VVS døgnvagt.

Du kan ringe til os på telefon 44 94 01 86, hvis du får akut brug for vores VVS døgnvagt. Hvis du ikke har akut brug for VVS-arbejde, kan du skrive til claus@knudolsenvvs.dk for en god pris eller et uforpligtende tilbud.

​Firmainformation

Knud Olsen VVS A/S

CVR: 17916432

adresseinformation

kontaktinformation

Te​lefon: 44 94 01 86

                   Mail:claus@knudolsenvvs.dk

​​