​Eksisteret siden 1954

deal

Håndterer ALT vvs-arbejde​

like

Døgnservice​

clock

VVS-arbejde i Storkøbenhavn

Knud Olsen VVS ordner alle former for VVS-arbejde i hele Storkøbenhavn - blandt andet i Herlev, Ballerup og Skovlunde. 

Vand, varme, ventilation og sanitet er omdrejningspunktet i vores forretning, hvor vi altid vil sikre, at du får den højeste kvalitet og de bedste produkter, når vi udfører VVS-arbejde.

Vi håndterer alt VVS-arbejde fra pakning til faldstamme

​Vi kan udskifte faldstammer, renovere varmeanlæg, installere pumper og modernisere badeværelser samt ordne dryppende vandhaner og løbende toiletter. 

Vores vvs-mand kan med andre ord håndtere alt VVS-arbejde fra det ganske simple til det meget avancerede.

Vi kan endvidere tilbyde løbende vvs-service og eftersyn på dine VVS-installation, herunder dine varmeinstallationer og varmtvandsbeholdere, ligesom vi også har døgnvagt på VVS-arbejde. 

Vores VVS-firma kan derved komme døgnet rundt, hvis du oplever akutte problemer, der ikke kan udskydes.

VVS-arbejde kan også ske i forbindelse med nybyggeri og tilbyggeri, eller hvis du ønsker et ekstra toilet eller badeværelse i dit hus. 

Vi kan tilbyde at bygge toiletter, badeværelser og køkkener i totalentrepriser, således vi står for al kontakt og koordination.

Hvad koster vvs-arbejde?

​Vores VVS-installatør giver naturligvis altid gode råd og en samlet pris på vores VVS-arbejde, inden vi går i gang med opgaven. Vi modtager også forsikringsskader, og her hjælper vi gerne med alt papirarbejde.

Du kan kontakte os på telefon 44 94 01 86 eller på vores e-mail, som er claus@knudolsenvvs.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på VVS-arbejde, eller hvis du indledningsvis ønsker et møde i dit hjem.

​Firmainformation

Knud Olsen VVS A/S

CVR: 17916432

adresseinformation

kontaktinformation

Te​lefon: 44 94 01 86

                   Mail:claus@knudolsenvvs.dk

​​