​Eksisteret siden 1954

deal

Håndterer ALT vvs-arbejde​

like

Døgnservice​

clock

Gasinstallation og udskiftning af gaskedel

En gasinstallation er nem og enkel i drift, og en gasinstallation er samtidig billigere og mere miljøvenlig end oliefyr og el-varme. Naturgas er samtidig det reneste af fossile brændsler, og den danske gas kommer fra Nordsøen, hvorpå det ledes ud til forbrugernes gasinstallationer via gasnettet.

Få ændret dit varmeanlæg

​Knud Olsen VVS A/S kan ændre dit varmeanlæg til en gasinstallation, men hvis du allerede har gas, så kan vi udskifte din gaskedel, når den bliver gammel og slidt.

Vi vil naturligvis råde og vejlede dig forud for en overgang til en gasinstallation eller en udskiftning af din gaskedel.

Normalt er en gasinstallation billigere end olie og el, og normalt vil en ny gaskedel være billigere i drift end en gammel, men ens privatøkonomi skal naturligvis kunne holde til denne investering. Vi har styr på alle regler så at du ikke skal bekymre dig.

​Det kræver en gennemgang at din varmeøkonomi, hvorpå du selv kan vurdere, hvad der vil være bedst for dig, din økonomi og miljøet.

Reparation og service af gasinstallation og kedel

​Vi kan levere en løsning i forbindelse med en gasinstallation i hele Storkøbenhavn.

Vi tilbyder vores service i blandt andet Herlev, Ballerup og Skovlunde, og det gælder i forbindelse med alle mærker og modeller. 

Endvidere vi kan stå for alt arbejde i en totalentreprise, hvis det er nødvendigt. Dertil kommer, at vi tilbyder service og reparation.

Du kan kontakte Knud Olsen VVS A/S på telefon 

44 94 01 86, men du kan også skrive til claus@knudolsenvvs.dk, hvis du ønsker at få en pris på gasservice, en ny gasinstallation eller en ny gaskedel.

​Firmainformation

Knud Olsen VVS A/S

CVR: 17916432

adresseinformation

kontaktinformation

Te​lefon: 44 94 01 86

                   Mail:claus@knudolsenvvs.dk

​​