​Eksisteret siden 1954

deal

Håndterer ALT vvs-arbejde​

like

Døgnservice​

clock

Blikkenslagerarbejde af Knud Olsen VVS​

Vi tilbyder alle typer af blikkenslagerarbejde hos Knud Olsen VVS A/S for boligforeninger, virksomheder, private og offentlige institutioner i hele Storkøbenhavn herunder specielt Herlev, Ballerup og Skovlunde. 

Blikkenslagerarbejde handler primært om blikarbejde, men i dag arbejdes der også i bly, kobber, zink, aluminium og plastik. Tagrender og nedløbsrør kan for eksempel være i plastik.

Tagrender og nedløbsrør er typisk blikkenslagerarbejde

​Det typiske blikkenslagerarbejde går ud på montering, udskiftning og reparation af tagrender, nedløbsrør, sålbænke, taghætter, indfatninger og inddækninger. 

Der kan også være tale om vedligeholdelse som blandt andet rensning af tagrender, så de ikke løber over og skader murværket eller soklen.

Nogle kunder ønsker, at vi skal komme og rense tagrender i fastsatte intervaller, hvor vi samtidig kan tilse dine nedløbsrør. 

Vi begynder naturligvis ikke at udføre blikkenslagerarbejde, uden vi har aftalt det, så vi vil ringe, hvis vi finder en uregelmæssighed, der er nemmest og billigst at få udbedret med det samme.

Vi tilbyder også at udføre blikkenslagerarbejde i forbindelse med forsikringsskader, hvis for eksempel en storm har ført til skader på dine tagrender, nedløbsrør eller taghætter. 

Skader kan naturligvis også opstå i forbindelse med sne, især hvis dine tagrender er gamle og ikke længere kan bære vægten af sneen.

Få et uforpligtende tilbud

​Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 

44 94 01 86 eller på claus@knudolsenvvs.dk, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på blikkenslagerarbejde, blikarbejde, rensning af tagrender og så videre.

​Firmainformation

Knud Olsen VVS A/S

CVR: 17916432

adresseinformation

kontaktinformation

Te​lefon: 44 94 01 86

                   Mail:claus@knudolsenvvs.dk

​​