​Eksisteret siden 1954

deal

Håndterer ALT vvs-arbejde​

like

Døgnservice​

clock

Badeværelse- og køkkenrenovering

Et badeværelse og et køkken er vigtige rum i en moderne dagligdag, og selvom de ikke har ændret funktion, bliver de benyttet anderledes end for få årtier siden. 

Et køkken er mere blevet til et rum, hvor man laver spændende mad, end hvor man blot vasker kopper og pander. Og et badeværelse er mere blevet til et rum, hvor man bruger tid på velvære, end hvor man blot børster tænder.

Badeværelse og køkken skal være lyst og rummeligt

​Både et badeværelse og et køkken skal med andre ord være værelser, hvor livskvalitet og funktionalitet går hånd i hånd. Det gælder også i forhold til praktisk brug og daglig rengøring. Et ældre badeværelse eller køkken kan være besværligt at holde ordentligt rent.

Når ​Knud Olsen VVS A/S renoverer et badeværelse eller et køkken, handler det endvidere om at skabe luft og lys. 

Det kan være, at vi skal omlægge nogle rør, fjerne et badekar eller flytte en væg. Derpå kan skabe og hylder på et badeværelse gøre underværker.

Mange vælge at smide deres badekar ud, fordi det fylder og sjældent bliver brugt, og en lækker bruseniche giver mere plads.

Hjælp når der opstår akutte problemer

​Vi tilbyder både at renovere i eksisterende byggeri og at bygge nyt i nybyggeri i hele storkøbenhavn. Vi kan også hjælpe, hvis noget går i stykker eller et toilet stopper til midt om natten. 

Vi kan desuden tilbyde at renovere et badeværelse eller et køkken i en totalentreprise, hvis der bliver brug for blandt andet murere eller tømrere.

Kontakt Knud Olsen VVS A/S på telefon 44 94 01 86 eller på claus@knudolsenvvs.dk for at høre mere.

​Firmainformation

Knud Olsen VVS A/S

CVR: 17916432

adresseinformation

kontaktinformation

Te​lefon: 44 94 01 86

                   Mail:claus@knudolsenvvs.dk

​​